Over mij

-

Daniël de Witte

Daniël studeerde, na het succesvol afronden van een MTS en HTS opleiding, met eervolle vermelding af aan de TU Delft bij prof. Dick van Gameren. In de architectuur van een ziekenhuis in Ethiopië combineerde hij voor eindgebruiker en samenleving bioclimatisch ontwerp met oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en aspecten van Evidence Based Design/Healing Environment.

Als architect en adviseur bij diverse bedrijven heeft hij een belangrijke rol gespeeld in toonaangevende projecten op het gebied van duurzaamheid. O.a. buitenHUIS – het eerste vrijstaande passiefhuis van Nederland, Nature’s Pride – in de top vijf duurzaamste logistieke gebouwen van Europa en het Hope University College in Ethiopië – een toonaangevend project op het gebied van sociale duurzaamheid.

In 2014 heeft Daniël de Witte iLINQ en RUACH Fonds opgericht met als droom de wereld op duurzame wijze te helpen ontwikkelen. iLINQ ontwikkeld integrale oplossingen vanuit People, Planet, Prosperity en Participation voor ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken. Dit kunnen zowel visies, strategieen en/of creaties zijn. Zo zijn zij betrokken bij de kennisbank BIOBASED bouwen, duurzame revitalisatie van een UNESCO Suq in Bahrein, een unieke casus voor het (sociaal) duurzaam gebruik van Rotterdamse gemeentedaken en diverse vastgoed projecten in Amsterdam. Daniël de Witte heeft als lid van de BNA het initiatief genomen kennis te ontwikkelen en te publiceren voor de volledige bouwkolom zodat snel op grote schaal verduurzaming toegepast kan worden. Ruach Fonds is opgericht om het maatschappelijke rendement van iLINQ en D.W. de Witte Holding verder te vergroten door het financiële rendement te investeren in maatschappelijke projecten.

Daniël is als docent Duurzaamheid & Innovatie verbonden aan de Hogeschool Rotterdam en als gastdocent bij diverse instellingen. Daarnaast is hij maatschappelijk actief als bestuurslid van RUACH FONDS en SAMEN010.

Vanuit de diverse rollen treed hij op als (dag)voorzitter of spreker bij symposiums, brainstormsessies en ronde tafels.

 

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365.de review by ArtBetting.de

Premium templates by www.bigtheme.net free download.